Gardintvättsrengöring Stockholm

Om du har investerat mycket pengar i gardiner som pryder ditt hem så är inte mer än naturligt att du vill att extra försiktighet iakttas innan du tillåter dem att rengöras. För att få en tjänst som ger dina gardiner den särskilda omsorg och försiktighet de behöver och dessutom kan garantera att de kommer att återvända till samma skick, kontakta oss på Städfirma Falk.

Genom vår enastående service kommer dina gardiner att rengöras till högsta standard. Som gardinrengöringsexperter kan vi även ta ner och åter hänga upp gardinerna om så önskas med våra gardintvätt Stockholm.

Genom att använda sig av vår experttjänst kan du vara säker på att följande scenarier inte kommer att hända:

Fläckar behandlats felaktigt eller inte alls
En betydande förändring i färg som ett resultat av rengöringsprocessen
Potentiell krympning eller snedvrida gardiner
Skador i materialet eller fodret

Alla farhågor ovan är helt rimligt eftersom de ofta innebär att gardinerna tillåts hänga och samla smuts under en lång period innan de så småningom rengörs. Detta kommer inte att vara bra för dem då smuts är mer besvärligt att ta bort från gardiner ju längre tid som går.

Upphämtning samt leverans efter tvätt hemma eller på kontoret utan extra kostnad.

Skattereduktionen är 50 % av arbetskostnaden (inkl. moms), men högst 50 000 kronor per år. Den sammanlagda arbetskostnaden under året måste uppgå till minst 1 000 kronor (inkl. moms) för att du ska kunna få skattereduktion.

Vi utför gardintvätt i hela Stockholms län och i innerstaden och närförorter som Södermalm, Östermalm, Vasastaden och Kungsholmen, Hammarby Sjöstad, Årsta, Liljeholmen, Gröndal, Essingen, Gamla stan, Gärdet, Kristineberg och i följande kommuner Danderyd, Ekerö, Haninge, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Rönninge, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Södertälje, Tyresö, Täby, Upplands-Väsby, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö, Österåker.

Lyckligtvis får du hps Städfirma Falk hjälp av erfarna och professionella städare där varje kund kan förvänta sig en förstklassig service av högsta standard. Vi är perfekta för att kunna hjälpa dig med alla dina gardinrengöringskrav.

Självklart använder vi endast miljövänliga produkter som exempelvis Bra miljöval, Svanen och Europablomman. Läs mer om vår miljöpolicy under “Miljö och Vårt koncept.

Pris
Långa gardiner, rengöring med hjälp av ånga 512:-/par
Korta gardiner, rengöring med hjälp av ånga 256:-/par