Kontakta oss

KONTAKTA OSS

Städfirma Falk har tagit ytterligare ett kliv för att bli bästa och det mest kompletta städbolaget i Stockholm. Att ha tillgång till en städfirma underlättar vardagslivet eller arbetet för vem som helst. Vi är alltid lyhörda för våra kunders önskemål och anpassar våra tjänster efter de behov som finns i hemmet eller på arbetsplatsen.

Kontakta kundtjänst

Välkommen till oss på Städfirma Falk, din städfirma i Stockholm. Vi utför kontorsstädning, flyttstädning, hemstädning, trappstädning och de flesta andra typer av städning i Stockholm med omnejd, åt privatpersoner och företag. Vi ger dig ett skinande rent hem och kontor, och tid över till annat i din vardag.

24/7 Support

Vi finns här för dig och tveka inte att höra av dig till oss ifall du har frågor och funderingar angående oss och vår verksamhet.
Det går bra att ringa till vår kundtjänst 24/7.

Frågor och svar ger dig nästan alla svar

För att få hjälp på bästa sätt rekommenderar vi att du börjar med att leta efter svar på vår sida med frågor och svar. Här finns svaren på alla frågor vi får varje dag, hittar du inte svar till din fråga finner du även kontakuppgifter till vår kundtjänst.