Om oss

Verksamheten startades 2012 och vi är en professionell städfirma med ett antal mycket duktiga medarbetare som driver företaget på ett professionellt sätt. Vi har låga omkostnader och kan därför erbjuda Er professionell städning till Sveriges lägsta priser.

Att utföra våra uppdrag med största noggrannhet har från början varit en självklarhet. Nöjda kunder är den absoluta förutsättningen för ett växande företag. Vår prislista i kombination med vår kvalitet gör att vi därför kan utlova: ”Valuta för pengarna”. Städfirma Falk tänker alltid kundvänligt och därför tillkommer t.ex ingen startavgift eller resekostnader.

Städfirma Falk är ett städföretag som erhåller städning för både privat och företags kunder. Huvudkontoret är lokaliserat i Stockholm men våra kunder sträcker sig över hela vårt avlånga land. Vi erbjuder omfattande städtjänster, inklusive hemstädning, flyttstädning, kontorsstädning, storstädning, fönsterputs, butiksstädning, trappstädning m.fl.Vi arbetar framförallt efter tre nyckelord; professionell, pålitlig och prisvärd.

Vår personal

Vi är ett team av drivna kvalificerade städare med stor erfarenhet inom städ och andra hushållsnära tjänster. Ny personal rekryteras genom ett program där vi säkerställer deras kompetens, skicklighet och engagemang. Endast högkvalitativa kandidater med intressant meritlista markeras och de går vidare till en intervju.

Pålitlig service

Vårt mål är att bilda varaktiga relationer med våra kunder. Vi anser att god service är nyckeln till nöjda kunder. Att känna tillit till sitt städföretag är mycket viktigt både för privat- och företagskunder. Därför har vi på Städfirma Falk satsat extra på personal- och kompetensutveckling. Vi uppmuntrar vår personal till bildande av starka team som tillsammans förser våra kunder med kvalitet och god service.

Flexibel städning

Vi anpassar vår städning efter kundens individuella behov. Vi erbjuder en väldigt flexibel städservice och utifrån dina önskemål utför vi önskad städning.

Överkomliga priser

Vi tar inte ut några extra avgifter eller har andra dolda avgifter utöver din fasta månadskostnad. Inte heller binder vi upp våra kunder till långa kontrakt. Kontakta vår trevliga kundtjänst för mer information.